Читај ми!

Srbi na lutriji osvojili milion dolara!

Otac i ćerka srpskog porekla, iz sidnejskog predgrađa Liverpul, od srede su milioneri! Listić sa dobitnom kombinacijom srećni dobitnik kupio je, kao i uvek tokom proteklih 10 godina, u obližnjoj novinarnici, tokom prepodneva.

Srbi iz sidnejskog predgrađa Liverpul, postali su milioneri!

Menadžer i vlasnik novinarnice "Newsplus", Adžaj, kaže da srećne dobitnike na lutriji, oca i ćerku srpskog porekla, poznaje gotovo 10 godina.

„On obično kupuje listić istog dana kada je izvlačenje, tako je i 2. oktobra došao nešto pre 12 da kupi loto-listić za taj dan. I iste večeri postao je milioner“, objašnjava simpatični vlasnik novinarnice, ponosan što je baš u njegovoj radnji kupljen tiket s dobitnom kombinacijom.

Srećni dobitnik je došao u novinarnicu s ćerkom, jer je listić zapravo bio na njeno ime.

„Kada sam provukao listić kroz mašinu odmah sam znao da je to dobitna kombinacija. Devojka i čovek koji su stajali ispred kase bili su u potpunoj neverici“, prepričava Adžaj.

„Oni su mi rekli da znaju da su osvojili nagradu, ali ne znaju o kojoj sumi je reč“, navodi Adžaj.

Prema Adžajevim rečima, pozvali su odmah Lutriju Novog Južnog Velsa, gde je potvrđeno da je dobitna kombinacija kupljena upravo u toj radnji.

Takođe, rečeno mu je da je u pitanju dobitni fond od milion dolara (oko 690.000 evra)!

Kada su saznali da su dobili milion dolara, otac i ćerka su od sreće počeli da uzvikuju da je to mnogo novca i da ne znaju šta da rade s toliko para.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво