Читај ми!

Narko-kraljice i misice?

Gotovo istovremeno sa izborom za Mis sveta, za titule i lente borile su se i zatvorenice kolumbijskog zatvora "El Buen". Takmičarke iza rešetaka uglavnom zbog trgovine narkoticima.

Dok su se učesnice takmičenja Mis sveta 2013. godine pripremale na Baliju za veliko finale na kojem je trijumfovala Filipinka Megan Jang, lenti na kojoj piše da su najlepše priželjkivale su i pripadnice lepšeg pola u zatvoru "El Buen" u Bogoti.

Na svu sreću, na tradicionalnom izboru za mis, propozicije za prijavljivanje nisu toliko stroge, pa su i starije zatvorenice mogle da se nadaju tituli „Kraljice majke“ (Reina Madre).

Kolumbijska ustanova u kojoj boravi više od 2.200 žena, mahom optuženih ili osuđenih za trgovinu narkoticima, već 18. godinu zaredom organizuje takmičenje lepote.

TV i muzičke zvezde uvek su u žiriju, a izbor se održava krajem septembra, na praznik Virhen de la Mersed (Virgen de la Merced), zaštitnice zatočenih.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво