Читај ми!

Beo zoo-vrt dobio prinovu!

Nova zvezda „Vrta dobre nade“ u Beogradu rođena je rano jutros i ima 40 kilograma! U pitanju je mladunče nilskog konja... još uvek nepoznatog pola. Posetioci mogu već danas da vide ovu veliku bebu i da predlože ime.

Rano jutros Beo zoo-vrt dobio je novog stanovnika - u pitanju je mladunče nilskog konja teško 40 kilograma koje je obradovalo mamu Juliju i, (starog dobrog, svima znanog) tatu Nidžu.

Prinova je odmah počela da sisa pod vodom i da uživa u brčkanju. Radnici zoo-vrta obezbedili su grejanje bazena u kojem ove životinje provode najviše vremena kako bi mama i beba imali što bolje uslove.

Posetioci mogu već danas da obiđu novu zvezdu vrta i, iako još nije poznat pol mladunčeta, da predlože ime.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво