Читај ми!

„Iz lonca“ spasli 500 mačaka

Više od 500 mačaka koje je trebalo da završe kao specijalitet u jednom poznatom restoranu u Kini, spaseno je i smešteno u centar za brigu o životinjama u Tangžangu.

Kineska policija uspela je da preseče lanac ilegalne trgovine životinjama i spasi više od 500 mačaka koje su trebale da budu prebačene u jedan poznati restoran u istočnoj provinciji Điangsu.

Prilikom rutinske kontrole jednog kamiona, policija je bila zatečena kada je ugledala gomilu vreća punih mačaka.

Vozač je prvo rekao da prevozi zečeve. Međutim, detaljnom proverom tovara utvrđeno je da se radi o nezakonitoj trgovini.

Mačke su bile vidno iznemogle, nabacane jedna preko druge u vrećama sa jako malo vazduha.

Vrlo brzo su prebačene u centar za brigu o životinjama u Tangžangu, gde im je pružena potrebna nega.

Inače, meso mačaka i pasa je vrlo cenjeno u Kini. Može se naći samo na crnom tržištu, jer su vlasti zabranile njegovu upotrebu.

Број коментара 22

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 29. април 2024.
° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво