Читај ми!

Prodala nevinost za 780.000 dolara

Ljudi su zgroženi njenim potezom, ali 20-godišnja Katarina Miljorini se ne obazire – ona je svoju nevinost na aukciji prodala jednom Japancu, ne smatra da je „gora od prostituke“ i na sve to gleda kao na posao i priliku da putuje.

Brazilska studentkinja Katarina Miljorini prodala je svoju nevinost za 780.000 dolara! Delimično i u dobrotvorne svrhe.

Na onlajn aukciji, zaključenoj jutros, najvišu ponudu dao je muškarac iz Japana, koji se predstavio kao Natsu.

„Za dlaku" je pobedio najljuće rivale „u bici za nevinost": Džeka Milera i Džeka Rajta iz SAD i indijskog bogataša Rudru Čaterdžija, piše Dejli mejl.

Inače, borilo se ukupno 16 ponuđača.

Iako je njena prodaja nevinosti poslednjih nedelja punila stupce u novinama i izazvala negativne komentare i zgražavanje mnogih, 20-godišnja Katarina uspela je da ostvari ono što je zacrtala.

Neki su smatrali da je njen potez gori od prostitucije.

Poslednjeg dana aukcije, u sredu, ponude su sa 150.000 dolara skočile na 620.000, a onda je Japanac ponudio 780.000 i niko mu se više nije suprotstavio.

Mlada studentkinja fizičke kulture dozvolila je da njen projekat prati tim australijskih filmadžija koji radi na projektu "Virgins Wanted", što je, takođe, izazvalo kontroverze.

Reditelj Džastin Siseli će najverovatnije snimiti njene emocije pre i posle čina razdevičenja.

Korišćenje seksualnih igračaka nije dozvoljeno, a kondom je obavezan.

U dokumentarcu će se naći i Aleks Stepanov koji je svoju nevinost na isti način prodao za samo 3.000 dolara ženi iz Brazila, zvanoj Nene Bi.

Inače, Katarina želi da pomogne u prikupljanju 155.000 dolara za nevladinu organizaciju koja gradi moderne kuće u državi Santa Katarina na jugu Brazila, kako bi pomogla siromašnima da pronađu dom.

Organizator aukcije ne veruje u to.

Miljorinijeva ne smatra sebe prostitutkom i veruje u pravu ljubav, ali i kako je ovo prilika da napravi nešto pozitivno za ljude.

„Ovo smatram poslom. Dobila sam priliku da putujem, da budem deo dokumentarnog filma i još da dobijem i bonus. Ukoliko ovo uradim samo jednom u životu, onda nisam prostitutka. Cela aukcija je samo posao. Ja sam romantična devojka i verujem u ljubav. Ovo će značiti mnogo za mesto iz kojeg dolazim, smatra Katarina.

Број коментара 37

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи