„Hemofarm“ donirao medicinske krevete Kliničkom centru Srbije

Donirano je 20 medicinskih kreveta sa pratećom opremom i antidekubitalnim dušecima Urgentnom centru KCS u vrednosti od 5,6 miliona dinara.

Kompanija je zdravstvene ustanove u Srbiji, tokom 2019. godine, podržala opremom i lekovima u vrednosti od 20 miliona dinara. 

„Glavni cilj Urgentnog centra i Ministarstva zdravlja su najbolji uslovi lečenja za sve naše pacijente. Najkritičniji i najteži pacijenti iz cele Srbije zbrinjavaju se i leče u Urgentnom centru, te je upravo zato važno da im omogućimo dobre uslove. Iskreno se nadam da će uspešna saradnja i partnerski odnos koji imamo sa 'Hemofarmom' postati tradicija“, izjavio je direktor Urgentnog centra KCS doc. dr Marko Ercegovac.

„Lekari i medicinsko osoblje na urgentnom prijemu imaju ogromnu odgovornost – iz sata u sat spasavaju živote građana, a mi smo srećni kada im naša pomoć olakšava rad“, rekao je generalni direktor „Hemofarma“ dr Ronald Zeliger.

U znak zahvalnosti za višegodišnju podršku, direktor Urgentnog centra uručio je direktoru Hemofarma izlivenu statuu Bogorodice.

broj komentara 0 pošalji komentar