Kvantna medicina – Medicina budućnosti

Nova grana medicine kojom mogu da se bave samo lekari koji su licencirani u Srbiji od strane našeg Ministranstva zdravlja. Lekari moraju da prođu obuku u okviru Srpskog lekarskog društva.

Mnogi tvrde da je to medicina budućnosti i da prepoznaje i začetke bolesti. Da li je kvantna medicina potpuno nova grana medicine.

Gostujujući u Beogradskoj Hronici doktor Vladimir Sinicki, specijalista radiologije i kvantne medicine rekao je da je kvantna medicina nova grana medicine koja integriše znanja i iskustva zapadne i istočne medicine, pruža najbolje iz te dve medicine i daje mogućnost pacijentima da prevaziđu bolest.

Da se izleče na bezbolan način bez štetnog delovanja lekova. Dijagnostika se može vršiti bez štetnog zračenja i kontrasta, kao i negativnih posledica za pacijente.

Mnogi tvrde da kvantna medicina može da prepozna početke neke bolesti.

„Uz pomoć aparata koji se koriste za dijagnostiku kvantne medicine možemo da vidimo predispoziciju oboljenja, jer mi snimamo elektromagnetne talase naših ćelija tkiva i organa. Svaka bolest ima četiri faze. U prvoj fazi bolesti imamo poremećaj elektromagnetnog polja u ćeliji, u drugoj fazi dolazi do poremećaja informacija između ćelija, treća faza je biohemijska faza, a četvrta faza je faza manifestacije bolesti“, napomenuo je doktor.

Kod kvantne medicine nema ograničenja u starosnoj granici pacijenta.

„Prvo razgovaramo sa pacijentom i uzimamo anamnezu, posle toga se obavlja termovizijski skener, gde snimamo toplotu pacijenta ili infracrveno zračenje, to nije štetno. Posle ovog snimanja primenjuje se biorezonantni skener, pregled je pouzdan. Tačnost pregleda je oko 90 odsto. Svaka ćelija pacijenta ima kodiranu frekvenciju elektomagnetnog polja“, rekao je doktor Vladimir Sinicki.

Takođe je dodao da bi bilo dobro da kvantna medicina bude deo našeg zdravstvenog sistema, jer u roku od sat vremena imate skrining celog tela.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво