Poruka pivara i mladih o odgovornom pijenju alkohola

Povodom svetskog dana odgovorne konzumacije piva, 16. septembra, više od 100 pivara, mladih, organizacija, ambasadora, vlasnika barova, medija i pojedinaca učestvovalo je u snimanju javne poruke o odgovornoj konzumaciji piva.

Zajednička poruka snimljena je kao deo kampanje „Trezno i oprezno. Izaberi odgovorno“ koju Udruženje pivara Srbije realizuje sa ciljem podizanja svesti javnosti i pozivanja na odgovornu konzumaciju.

Snimanju poruke prisustvovali su ambasadori Kanade i Danske u Srbiji, Kati Čaba i Anders Hougor, predsednik UPS Vladimir Vava, mladi koju su jedan zid u Cetinjskoj ukrasili porukama kampanje.

Podaci Svetske zdravstvene organizacije pokazuju da godišnje od posledica alkohola u svetu umre 3,3 miliona ljudi, a prema evropskim podacima dečaci u Srbiji starosti 16 godina konzumiraju alkohol svih 30 dana mesečno.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 16. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво