Fitnes konvencija u Šapcu

U Šapcu je održana prva međunarodna fitnes konvencija - „Nika fit dej“, koja je pod pokroviteljstvom Fitnes Saveza Srbije u jednom trenutku okupila 500 vežbača na parketu šabačke gimnazije.

Ljubitelji zumbe i fitnesa imali su priliku da vide različite programe – „paund“, „strong“, „kangu džamp“, „zumba kids“ i na kraju dana najveći „zumba master klas“ u regionu. Šapčani su prvi put mogli da probaju i „strong“ kao i „kangu džamp“.

Na Zumba master klasu predstavila su se 22 instruktora iz Srbije, ali i instruktori iz Hrvatske, Crne Gore, Bosne i Hercegovine i Velike Britanije.

Posetioci su uživali u celodnevnom vežbanju sa 36 instruktora, ali i da se posavetuju sa stručnjacima o zdravoj ishrani i načinu života.

Ideja o događaju, nastala je tokom gostovanja organizatorke, Sanje Nikšić Nike u Londonu, gde je održala prezentaciju novembra prošle godine.

Srpsku instruktorku izuzetne energije, koja je 2017. proglašena za fitnes ličnost godine, engleske kolege su podržale i po obećanju, stigle u Šabac.

Posebna atrakcija bili su domaćini, šabački klub „Nikaz“ sa najmlađim učesnicima.

broj komentara 0 pošalji komentar