Karcinom dojke izlečiv, ukoliko se otkrije na vreme!

Oktobar je mesec borbe protiv raka dojke. To je najrasprostranjenija i najsmrtonosnija vrsta raka kod žena u Evropi i svetu. Svake godine u Srbiji od raka dojke oboli oko 4.000 hiljade žena, a premine 1.700. I pored tih podataka, jedno saznanje je ohrabrujuće: ako se otkrije na vreme, ovaj karcinom je izlečiv u više od 90 odsto slučajeva.

broj komentara 4 pošalji komentar
(petak, 13. okt 2017, 15:57)
anonymous [neregistrovani]

Možda će pomoći!

Nadam se...

(nedelja, 08. okt 2017, 19:10)
anonymous [neregistrovani]

Hoće li neko pomoći?

Hoće li neko pomoći da se nabave aparati za Onkološki institut u Beogradu.Preko tri meseca se čeka na početak zračenja,pokvari se jedan aparat pa drugi aparat.Prozivam javno Miškovića,Karića,Vlahovića,Ceptera,Matijevića,PeconijaDivca,Đokovića,Anu Ivanović.Cecu ražnjatović,Karleušu,Popovića i mnoge druge.Cena tih aparata je mizerna u odnosu na njihovo bogastvo.Mogu a da li će pomoći????????????????

(nedelja, 08. okt 2017, 16:07)
anonymous [neregistrovani]

Srpski sindrom vs zalivski sindrom

Nedavno je pocela prica o posledicama bombardovanja i primene osiromasenog uranijuma. Sindrom zalivskog rata je pogodio 175 000 Amerikanaca koji su bili tamo, i zanimljivo radeci magnetnu rezonansu i najnovija ispitivanja trude se da ne pomenu uranijum, nego nervne bojne otrove i navodne pesticide koji su smanjili 5 puta cirkulaciju u mozgu, ostetili bazalnu gangliju koja je procesor informacija itd. Zanimljivo je koje su dijagnosticke metode primenjivali. Verovatno da su slicni efekti i kod nas prisutni i trebalo bi se zapitati koji kancerogeni i nervni bojni otrovi su mozda uzrokovali povecanje malignih bolesti i oboljenja u sirokom opsegu: https://www.wired.com/2010/03/gulf-war-syndrome-brain-scans/

(nedelja, 08. okt 2017, 14:21)
anonymous [neregistrovani]

MA VI NISTE NORMALNI

Da na vreme,a biopsia se ceka po 2 meseca,ludost