Tanji struk uz ukusno grožđe

Kraj leta i početak jeseni idealni su za one koji žele da se otarase nekoliko kilograma viška i povećaju unos svežeg voća i povrća. Odaberite grožđe za saveznika i osim masnih naslaga oslobodite se i toksina, savetuju stručnjaci.

Тањи струк уз укусно грожђе Тањи струк уз укусно грожђе

Ukoliko se grožđe pametno uvrsti u svakodnevnu ishranu, može dati dobre rezultate u smanjenju telesne težine.

Preporučuje se svakodnevno konzumiranje za užinu, umesto slatkiša i grickalica. Grožđe će na taj način pružiti osećaj sitosti i tako uticati na smanjenje glavnih obroka, a i prilagodiće navike zdravoj i ukusnoj užini.

Takođe, ističu nutricionisti, ovo voće je bogato flavonoidima, koji utiču na čišćenje organizma i odlični su saveznici u borbi sa toksičnim supstancama koje čovek unosi kroz hranu i piće. Najpoznatiji izvor flavonoida je sok od crnog grožđa, a ima ih i u vinu.

Brojni korisni sastojci kojima obiluju crna, crvenkasta ili „bela“ zrna utiču na lepotu kože i kose.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво