Odgovor na svaki problem na jesenjem Festivalu zdravlja

Jesenji Festival zdravlja počeo je danas u Domu omladine, a tokom dva dana na više štandova biće organizovani pregledi kože i zuba, merenje pritiska, šećera u krvi, kao i nutricionistički pregledi.

Akcenat je ove godine na očuvanju zdravlja mladih i zdravoj porodici, a na festivalu će se predstaviti 70 izlagača koji se bave zdravom ishranom, zvaničnom i alternativnom medicinom.

Pomoćnica ministra zdravlja Vesna Knjeginjić na otvaranju je rekla da je uloga festivala da ukaže da svako od nas mora da vodi brigu o sopstvenom zdravlju, te da samo zdrav čovek može da pruži maksimum porodici i društvu.

„Zdravim stilovima života i izbegavanjem loših navika možemo sprečiti mnoge bolesti, a preventivnim pregledima i uspostavljanjem dijagnoze na vreme mnoge bolesti se mogu izlečiti“, podsetila je Knjeginjićeva.

Na manifestaciji učestvuju domovi zdravlja, privatne ordinacije, bolnice, apoteke, farmaceutske kuće, fitnes, velnes i banjski centri, proizvođači zdravih proizvoda i prirodne kozmetike, svi oni koji se bave zdravim stilovima života. Na četiri nivoa u Domu omladine predstaviće se više od 70 izlagača, predavanja obuhvataju više od 100 tema u vezi sa zdravljem i zdravim životom, dok će u programima na bini učestvovati više od 1.200 ljudi.

Direktorka Festivala Mima Fazlagić naglasila je da će na festivalu od najmlađeg do najstarijeg uzrasta svako naći temu koja ga zanima: „Na jednom mestu, od najboljih stručnjaka, možete dobiti informaciju za svaki problem koji vas zanima“.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи