Francuskinje velike pristalice dijeta

Tanak struk i gubitak kilograma primenom dijeta cilj su osamdeset odsto žena u Francuskoj, pokazali su rezultati istraživanja sprovedenog u toj državi EU.

Najmanje osamdeset odsto Francuskinja pristalice su dijeta i žele da izgube kilograme, pokazalo je istraživanje američkog instituta "Heris interaktiv" o prehrambenim navikama žena u Francuskoj.

U istraživanju koje je sprovedeno za potrebe francuskog časopisa "Top sante", učestvovalo je 1.000 žena.

Oko 30 odsto tih Francuskinja stalno vodi računa o tome šta jede, čak 89 odsto učesnica istraživanja izjavilo je da pazi na liniju posle praznika ili pred dolazak leta, a 86 odsto njih da želi da smrša kako bi se lepše osećalo.

Među anketiranim ženama, njih 72 odsto je reklo i da želi da smrša kako bi se više sviđale drugima ili da bi ličile na neke popularne ličnosti.

Stopa gojaznosti među odraslim osobama u toj državi Evropske unije velika je i nastavlja da raste, iako sa 20 godina „zakašnjenja" za onom u SAD.

Stručnjaci ističu da dijete mogu doprineti gubitku kilograma, ali da su zdrav način života i bavljenje sportovima jednostavni i efikasni načini da se to postigne.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи