Читај ми!

I u Srbiji povlače „snikers“

Predstavništvo kompanije „Mars“ u Beogradu saopštilo je da sa tržišta Srbije povlači čokoladice „snikers“ u pakovanjima od četiri komada, koje su proizvedene u holandskoj fabrici gde je u jednoj čokoladici pronađen komadić plastike.

Dodaje se će biti povučena samo određena serija „snikers“ čokoladice proizvedene u Holandiji i naglašava da se povlačenje ne odnosi na drugu robu „Marsa“.

Kompanija „Mars“ skrenula je pažnju da „potencijalna opasnost“ za upotrebu postoji i u proizvodima „miks minis“ sa rokom upotrebe do 15. februara 2017. godine, proizvedenim u Holandiji, a koje se mogu naći isključivo na beogradskom aerodromu u djuti fri šopu.

„Nije bilo prijave. Naši aktivisti su ceo dan obilazili prodavnice, radi se o četvoropaku. To su one male čokoladice. Više nijedan proizvod iz Holandije se na uvozi u Srbiju“, rekao je Goran Papović iz Nacionalne organizacije potrošača Srbije. 

„Mars“ je juče povukao čokoladice iz 55 zemalja sveta, serije sa rokom trajanja od 19. juna 2016. do 8. januara 2017. godine.

Kompanija je saopštila da je na taj način želela da spreči da potrošači koriste te proizvode.

Do sada je ta kompanija primila samo jednu žalbu potrošača u svetu, a u Srbiji nije primljena nijedna žalba.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво