Džordž Majkl na najblažem režimu

Spisku slavnih koji su boravili u prilično „nežnom“ zatvoru u Safoku, na kojem su i Oskar Vajld i Boj Džordž, pridružio se i Džordž Majkl. Britanski muzičar je na odsluženju osmonedeljne zatvorske kazne zbog vožnje pod dejstvom opijata.

Britanska pop zvezda, pevač Džordž Majkl, osuđen na osam nedelja zatvora zbog vožnje pod dejstvom droga, prebačen je u zatvor sa najblažim režimom, objavio je Bi-Bi-Si.

Nekadašnji član grupe „Vem!" (Wham!) prebačen je iz muškog zatvora u Pentonvilu u zatvor u Safoku u kojem su svojevremeno kazne služili književnik Oskar Vajld i pop pevač Boj Džordž. Taj zatvor prima oko 1.000 kažnjenika.

Nadležni sudija odbio je da obrazloži odluku o prebacivanju u drugu kazneno-popravnu ustanovu.

Džordž Majkl, čije je pravo ime Jorgos Panajotu, naleteo je u julu svojim automobilom na fotografsku radnju u Londonu, a tokom suđenja je priznao da je bio pod dejstvom opijata.

Četrdesetsedmogodišnji pevač i ranije je osuđivan za isti prestup, pa je sud odbio da mu zatvorsku kaznu zameni uslovnom.

Očekuje se da će Majkl iz zatvora biti pušten posle samo četiri sedmice.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи