Čarli Šin izbegao zatvor

Pošto je priznao krivicu za napad na suprugu, Čarli Šin se nagodio se sa tužilaštvom i uspeo da izbegne odlazak u zatvor. Poznati glumac moraće da se leči od zavisnosti i da pohađa časove za suzubijanje agresivnosti.

Američki glumac Čarli Šin priznao je krivicu za fizički napad na suprugu, ali će ostati na slobodi pošto je postigao nagodbu sa tužilaštvom, javile su svetske agencije.

Šin (44) je osuđen na 30 dana lečenja u centru za bolesti zavisnosti, 30 dana uslovne kazne i 36 sati pohađanja programa za suzbijanje agresivnosti.

Glumac je priznao da je 25. decembra prošle godine u Aspenu svojoj ženi Bruk Miler stavio nož pod grlo.

Njegov advokat Jejl Galanter rekao je novinarima da će glumac u utorak doći na snimanje serije „Dva i po muškarca".

Posle nekoliko sukoba sa zakonom 1990-ih godina zbog droge i porodičnog nasilja, Šin je danas jedan od najbolje plaćenih televizijskih glumaca.

Godine 1997. dospeo je na sud zbog napada na svoju devojku, a kasnije je bio optužen i za napad na bivšu ženu, glumicu Deniz Ričards.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
16° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се