Iz zatvora na lečenje

Iako je puštena iz zatvora, glumica Lindzi Lohan nije baš potpuno slobodna. Problematična holivudska zvezda provela je iza rešetaka tek 14 od 90 dana koliko iznosi njena kazna, ali sada u veoma kratkom roku mora da započne lečenje od zavisnosti u specijalizovanoj ustanovi.

Američka glumica Lindsi Lohan puštena je danas iz zatvora u Los Anđelesu, posle 14 od 90 dana na koliko je osuđena zbog kršenja uslovne kazne.

Po odluci suda, dvadesetčetvorogodišnja glumica će sada biti podvrgnuta lečenju od bolesti zavisnosti u za to specijalizovanoj ustanovi.

Zvezda tinejdžerskih filmova mora da započne tromesečno lečenje najkasnije 24 sata nakon napuštanja zatvora.

Lindsi Lohan je od 20. jula bila u zatvoru u kojem je već provela 84 minuta 2007. godine kada je osuđena na tri godine uslovne slobode zbog upravljanja automobilom pod dejstvom narkotika.

Svojevremeno, u istom zdanju boravile su i Paris Hilton, koja je u zatočeništvu provela 23 dana, i glumica Mišel Rodrigez koja je izdržala 18 dana.

Ispred zgrade zatvora od 20. jula novinari i fotoreporteri beleže svaki pokret osoba koje su Lohanovoj dolazile u posetu.

Losanđeleski sudija ranije ove godine presudio je da je glumica prekršila uslovnu kaznu time što je od decembra propustila sedam nedeljnih predavanja o štetnosti alkohola.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
24° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи