Ne bacajte mi gaćice!

„Velški tigar“, danas u svojoj sedamdesetoj godini, zamolio je obožavateljke da prestanu da mu bacaju gaćice na binu, jer to „jednostavno, nije u redu“. Tom Džons kaže da ga „bombardovanje“ ženskim donjim rubljem vređa.

Ono što vam prija u tridesetoj ili četrdesetoj može da postane uvreda kada napunite sedamdeset godina... Nekadašnji seks simbol, muzička legenda Tom Džons je tako otkrio da ga „vređa" kada mu obožavateljke na binu bacaju svoje gaćice i zamolio ih je da to više ne čine.

„Velški tigar", koji je svojevremeno obelodanio da ženski deo publike ima čudnu naviku da ga bombarduje donjim rubljem, sada kaže da je problem što pomenuti delovi odeće počinju da lete u „veoma neprikladnim trenucima", kada peva neku baladu.

„To, jednostavno, nije u redu. Ja otvaram srce i dušu pevajući neku baladu, a onda ljudi počinju da se smeju jer je kiša gaćica poletela na scenu", objasnio je Džons u intervjuu „Tajmsu".

Ipak, pevač priznaje da je on sam poprilično doprineo „neprikladnom ponašanju" svoje publike.

Naime, kada je prvi par gaćica poleteo ka njemu, Tom Džons ih je pokupio i njima obrisao znojavo lice... Obožavateljke su to shvatile kao poziv da ga i dalje zasipaju svojim donjim rubljem.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи