Zvezda Marka Volberga na Bulevaru slavnih

Proslavio se kao reper, potom je radio kao maneken, da bi na kraju postao glumac i zaslužio nominaciju za Oskara - Marku Volbergu odato je priznanje za dosadašnji rad postavljanjem zvezde sa njegovim imenom na Bulevaru slavnih u Holivudu.

Američki reper, maneken i glumac Mark Volberg dobio je zvezdu na Bulevaru slavnih u Holivudu.

Vil Ferel, Volbergov partner u akcionoj komediji "The Other Guys" koja iduće nedelje stiže u bioskope, prisustvovao je ceremoniji u čast svog kolege i „proslavio se" izjavom da se divi Volbergu „i obožava sve njegove filmove o Bornu". Inače, naslovnu ulogu u serijalu o tajnom agentu Džejsonu Bornu igrao je Met Dejmon...

Volberg (39) je slavu stekao 1990-ih kao reper sa hip-hop bendom "Marky Mark And The Funky Bunch", potom je snimio reklamnu kampanju za donji veš Kelvina Klajna, a onda se okrenuo glumi.

Igrao je u filmovima „Noći bugija", „Savršena oluja", „Posao u Italiji", „Divne kosti", „Planeta majmuna", „Noć za pamćenje", a za sporednu ulogu u ostvarenju „Dvostruka igra" Martina Skorsezea bio je nominovan za Oskara.

Pored toga, izvršni je producent nekih veoma uspešnih televizijskih serija - „Svita", „Na terapiji", "How to Make It In America" i "Boardwalk Empire".

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи