Čega se plaši Selma Hajek?

Čuvenu meksičku glumicu Selmu Hajek je tokom jednog intervjua prestravila zmija koja je dopuzala na terasu na kojoj je razgovor sniman. Glumica je panično skočila na stolicu, a potom i u krilo koleginice Maje Rudolf.

Jedna od filmskih scena koja je proslavila Selmu Hajek i učvrstila njen status seks-simbola jeste ona iz filma „Od sumraka do svitanja" u kojoj igra sa džinovskim albino pitonom.

Međutim, prelepa Meksikanka izgleda dobro podnosi samo trenirane zmije.

Tokom zajedničkog intervjua sa glumicama Majom Rudolf i Marijom Belo, kojim su promovisale svoj novi film "Grown Ups", Selma je panično skočila na stolicu kada je ugledala zmiju koja je dopuzala na terasu na kojoj je razgovor sniman.

„Neka neko nešto učini! Neee", vrisnula je glumica pre nego što se popela na sedište stolice, pa zatim na rukohvat i na kraju je završila u krilu koleginice Maje Rudolf.

Jedan ljubazni čovek koji je bio prisutan na setu, uzeo je glumicu u naručje i odneo je iz „opasne zone".

Marija Belo je u naknadnoj izjavi medijima rekla da je zmija bila „prilično velika" i da nije izgledala „nimalo bezazleno".

Upitana kako je Selma, Marija je uz smeh odgovorila: „Pobegla je! Sela je u prvi avion i otišla iz Los Anđelesa!".

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво