Riki Martin kao Če Gevara

U novoj verziji mjuzikla „Evita", koji će se izvoditi na Brodveju, Čea Gevaru glumiće Riki Martin, dok će naslovnu ulogu tumačiti Argentinka Elena Roher.

Portorikanski pevač Riki Martin nastupiće u novoj verziji mjuzikla „Evita" u kojoj će igrati Ernesta Čea Gevaru, javile su agencije.

To je prva nova verzija mjuzikla, koji se na Brodveju izvodio od 1979. do 1983. godine i koji je dobio sedam nagrada Toni (pozorišni ekvivalent Oskara).

„Imao sam sreće da nastupam na mnogima od najvećih svetskih scena, ali nikada nisam izgubio ljubav prema intimnosti pozorišta", navodi se u pevačevom saopštenju, objavljenom u sredu.

Producenti su najavili da će argentinska glumica Elena Roher igrati Evitu, koju je igrala i u postavci u Londonu 2006. godine i za koju je dobila pohvale kritike.

Mjuzikl, čiji su autori kompozitor Endru Lojd Veber i tekstopisac Tim Rajs, priča je o životu Eve Peron, kontroverzne i harizmatične prve dame Argentine.

Nova postavka „Evite" pred publiku stiže u proleće 2012. godine.

Život Eve Peron bio je i tema filma „Evita" Alana Parkera u kojem je naslovnu ulogu igrala američka pop zvezda Madona, dok je Čea Gevaru igrao Antonio Banderas.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
4° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво