Odala je narukvica

Lindzi Lohan morala da plati još 100.000 dolara kaucije, jer je narukvica za praćenje alkohola pokazala da je glumica pila posle dodele MTV nagrada u nedelju.

Lindzi Lohan je opet u nevolji, ovoga puta „zahvaljujući" narukvici za praćenje nivoa alkohola u krvi, koju mora da nosi odlukom suda.

Posle zatvorenog sastanka sa glumičinim advokatom i tužiocem, sudija Marša Revel je presudila da je Lohan prekršila naređenje suda, pa je kaucija udvostručena na 200.000 dolara.

Sudija Revel nije otkrila kakav je prekršaj tačno u pitanju, ali je rekla da je odluka usledila posle dobijanja rezultata aparata za praćenje nivoa alkohola, koji je Lohan primorana da nosi.

Portparolka okružnog tužilaštva u Los Anđelesu Šjara Davila-Morales rekla je da se radi o „prekršaju koji je povezan sa alkoholom", ali nije želela da govori o detaljima.

Izvor blizak slučaju rekao je za za Ašošijeted pres da se sve dogodilo posle ceremonije dodele MTV nagrada, koja je održana u nedelju.

Lohan nije bila prisutna na sudu u utorak na ekspresno zakazanom ročištu, ali je preko Tvitera više puta demantovala da je prekršila naredbe suda.

Ipak, kaucija u vrednosti od 200.000 dolara je uplaćena manje od dva sata posle saslušanja, čime je poništen nalog za hapšenje koji je izdala sudija.

Glumičin advokat, Šon Čepmen Houli, je u saopštenju naveo da je aparat registrovao „prisustvo male količine alkohola" u nedelju uveče.

Problemi sa uslovnom kaznom 

Lindzi Lohan je u obavezi da nosi narukvicu (tačnije „nanognicu" - uglavnom se nosi oko članka na nozi) za praćenje nivoa alkohola od maja, kada se nije pojavila na zakazanom ročištu.

Takođe, ona će se na sudu ponovo naći 6. jula, kada će sudija Revel presuditi da li je Lohan (23) prekršila odredbe uslovne kazne, a ako se to desi, glumica će završiti u zatvoru.

Lohan je više puta dobijala nove šanse i opomene od suda, koji je u oktobru produžio njenu uslovnu kaznu za godinu dana jer glumica nije ispunila sve propisane odredbe.

Na majskom ročištu, Revel je odlučila da Lohan mora da nosi narukvicu, koja svakih pola sata meri nivo alkohola, a takođe ima senzore, koji upozoravaju ukoliko neko pokuša da je skine ili da promeni rezulatate koje aparat šalje.

Na dodeli MTV nagrada u nedelju, Lohan se pojavila u pantalonama kojima je prekrila uređaj, a takođe je prisustvovala barem jednoj zabavi posle ceremonije.

Mlada glumica je na uslovnoj kazni još od avgusta 2007. godine, nakon što je priznala da je vozila pod uticajem alkohola i droge.

Tada je Lohan provela 84 minuta u zatvoru i bila primorana da obavlja društveno koristan rad u mrtvačnici, ali nikako nije uspela da izvrši sve obaveze propisane uslovnom kaznom.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
24° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи