Sa scene u ćeliju

Čarli Šin se pogodio sa tužilaštvom po optužnici za napad na suprugu Bruk Miler, pa će tokom mesec dana u zatvoru danju moći da radi u pozorištu.

Prema uslovima sporazuma sa tužilaštvom, glumac Čarli Šin će danju raditi u pozorištu u Aspenu u Koloradu, a noći će provoditi u zatvoru.

Dogovor predviđa odbacivanje optužbe za napad na suprugu Bruk Miler zbog koje je glumac mogao da dobije trogodišnju kaznu zatvora, naveo je njen advokat Jejl Galanter.

Šin (44), kojem je pravo ime Karlos Irvin Estevez, je zbog incidenta koji se dogodio u Aspenu za Božić 2009. godine osuđen na 30 dana zatvora i tri meseca uslovno.

Nagodba će stupiti na snagu kad je odobri sudija.

Čarli Šin, zvezda humorističke serije „Dva i po muškarca" trenutno je najplaćeniji televizijski glumac u SAD.

Glumac, koji se ženio tri puta i ima petoro dece, i ranije je imao problema sa zakonom.

Šin se sa Bruk Miler venčao posle razvoda sa glumicom Deniz Ričards, a pre toga se zabavljao sa dve bivše porno glumice.

Incidenti su se dešavali i tokom veze sa Ričards, koja je 2006. godine tvrdila da joj je Šin pretio ubistvom.

Takođe, Šin se u više navrata lečio od alkoholizma, a poslednji put početkom ove godine.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи