Sajmonu Kauelu specijalna nagrada BAFTA

Tvorac takmičenja „Britanija ima talenat“ i „Iks faktor“, Sajmon Kauel, dobitnik je specijalne televizijske nagrade BAFTA za „izuzetan doprinos i podsticanje novih talenata“. Čuveni producent je zaradio više od 165 miliona funti, ubeđujući obične ljude da su njihovi snovi o slavi ostvarljivi.

Britanskom muzičkom producentu Sajmonu Kauelu, čije su zabavne emisije protekle decenije dominirale britanskom televizijom, uručena je specijalna nagrada BAFTA na svečanoj dodeli TV priznanja Britanske akademije za film i televiziju, održanoj sinoć u Londonu.

Tvorac televizijskih takmičenja „Britanija ima talenat" i „Iks faktor", poznat kao ciničan i neumoljiv sudija, nagrađen je za „izuzetan doprinos i podsticanje novih talenata".

„Jedna od mojih najdražih uspomena iz detinjstva je dan kada je moj otac došao kući sa novim televizorom u boji (...) To što sada stojim ovde i primam nagradu za televizijske emisije predstavlja najveću radost u mom životu", rekao je Kauel, primajući nagradu.

Kasnije ove godine, pedesetogodišnji Kauel dobiće i međunarodnu televizijsku nagradu Emi, koju dodeljuje Američka akademija za televiziju.

Njegov sledeći projekat je globalna verzija takmičenja „Britanija ima talenat" u kojoj će se takmičiti pobednici iz raznih zemalja u kojima se ovaj rijaliti šou prikazuje.

„To će biti neka vrsta lige šampiona", objasnio je čuveni producent koji je zaradio više od 165 miliona funti, ubeđujući obične ljude da se njihovi snovi o slavi mogu obistiniti.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи