Povratak Sandre Bulok

Ovogodišnja dobitnica Oskara Sandra Bulok iznenada se pojavila na dodeli nagrada „Muškarci biraju“, što je njen prvi izlazak u javnost od rastanka sa suprugom Džesijem Džejmsom. Uručeno joj je priznanje Zabavljač godine, koje se dodeljuje na osnovu glasova američkih vojnika.

Oskarovka Sandra Bulok neočekivano se pojavila na ceremoniji dodele nagrada „Muškarci biraju", koju organizuje američka kablovska televizija Spajk TV (Spike TV).

Bulokova je dobila nagradu „Zabavljač godine", koju dodeljuju pripadnici američke vojske.

Nagradu joj je na ceremoniji u subotu uveče, u studiju Soni pikčersa u Kalver Sitiju, u Kaliforniji, uručio kolega Robert Dauni Junior.

Prisutni su je pozdravili ovacijama, a Bulokova je uzvratila da bi „vrla rado zaigrala u čast vojnika" koji su glasali za nju, ali joj to ne dozvoljava „suviše uska haljina".

„Vrlo rado bih i zapevala, ali su se ovi momci (vojnici) nagledali dovoljno strahota u svom životu", našalila se popularna glumica.

Sandra Bulok (45) se drži daleko od očiju javnosti od kad je u medije dospela vest o njenom rastanku sa mužem Džesijem Džejmsom, ubrzo pošto je u martu dobila Oskara za glavnu ulogu u filmu „Mrtav ugao".

Ranije je najavljeno da će se pojaviti na dodeli Em-Ti-Vi (MTV) filmskih priznanja, gde će joj biti uručena Nagrada generacije.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво