Oženio se „Borat"

Posle osam godina zajedničkog života, britanski komičar Saša Baron Koen i australijska glumica Ajla Fišer stali su na „ludi kamen". Vest je potvrdila glumica u imejlu poslatom prijateljima.

Komičar Saša Baron Koen oženio se koleginiciom Ajlom Fišer , objavio je magazin OK prenoseći napise australijskog časopisa Vumen's dej (Woman's Day).

Koen (38) i njegova 34-godišnja supruga iz Australije venčali su se prošle sedmice na privatnoj jevrejskoj ceremoniji u Parizu.

Glumica je vest potvrdila u imejlu poslatom prijateljima: „Venčali smo se! To je bio ubedljivo najlepši dan u mom životu".

Saša Baron Koen i Ajla Fišer upoznali su se 2002. Imaju dvogodišnju ćerku Oliv.

Komičar se pojavljivao kao izmišljeni lik Ali Dži u istoimenom TV šou programu i u filmu „Ali Dži u parlamentu". Igrao je naslovnu ulogu u komedijama „Borat" i „Bruno".

Ajla Fišer je glumila u filmovima „Ispovesti kupoholičarke", „Bazen smrti", „Poslednja šansa", „Leteći kaskader" i „Lovci na deveruše".

Број коментара 12

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 16. април 2024.
26° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво