Lindzi Lohan nepoželjna u Indiji?

Nesmotrena poruka, koju je Lindzi Lohan ostavila na „Tviteru“ prilikom poslednje posete Indiji, pokrenula je niz događaja, a sve bi moglo da se završi tako što će joj ubuduće biti zabranjen ulazak u tu azijsku zemlju! Indijske vlasti utvrdile su da, dok je snimala dokumentarac o trgovini ljudima i izrabljivanju dece, nije imala radnu vizu, tako da je film snimila ilegalno.

Mlada američka glumica Lindzi Lohan poznatija je po skandaloznom ponašanju, nego po ulogama koje je ostvarila. Zbog njene sklonosti ka „lumpovanju", zabranjen joj je ulazak u neke noćne klubove, ali nikada do sada joj se nije desilo da joj bude zabranjen ulazak u celu jednu zemlju!

Britanski dnevnik „Telegraf" prenosi da zvaničnici u Indiji razmišljaju o tome da mladu glumicu stave na listu nepoželjnih osoba, a sve je počelo porukom koju je poslala putem sajta „Tviter", tokom prethodne posete toj zemlji!

Lohanova je u decembru u Indiji, sa ekipom Bi-Bi-Sija, snimala dokumentarni film o izrabljivanju dece i trgovini ljudima i tom prilikom je, kako tvrdi, „spasila četrdesetoro dece za jedan dan", tokom racije u jednoj radionici za proizvodnju odeće koja je ilegalno zapošljavala maloletnike.

„Više od četrdesetoro dece spaseno do sada... Tokom jednog dana rada... Ovo su važne stvari u životu... Raditi ovako nešto čini život vrednim življenja!!!", pohvalila se Lohanova u svojoj poruci na „Tviteru".

Aktivisti, koji se svakodnevno bore protiv trgovine ljudima i izrabljivanja dece, bili su uvređeni zbog njenog hvalisanja i ukazali su na to da je glumica u Indiju stigla tek posle pomenute racije, tako da nije imala nikakvog udela u spasavanju mališana.

To je navelo predstavnike vlasti u Nju Delhiju da malo „pročačkaju" šta se dešavalo prilikom boravka Lindzi Lohan u Indiji, pa su ustanovili da je prekršila uslove za izdavanje viza - nije podnela zahtev za radnu dozvolu, tako da je, praktično, dokumentarac snimala nelegalno, kao turista.

Zvaničnici sada, kako prenosi „Telegraf", razmatraju da li da Lohanovu stave na imigrantsku „crnu listu", odnosno, da joj zabrane ulazak u zemlju.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво