Bekam kupuje Klunijevu vilu?

Džordž Kluni namerava da se odseli sa jezera Komo, a najozbiljniji potencijalni kupac njegove vile „Oleandre" je fudbaler Dejvid Bekam, tvrde britanski mediji. Poznati glumac, navodno, planira da kupi ostrvce Loreta u jezeru Iseo, na severu Italije.

Bračni par Bekam, Dejvid i Viktorija, prvi su na listi potencijalnih kupaca vile Džordža Klunija, koja se nalazi na jezeru Komo u Italiji, navode britanski mediji.

Poznati fudbaler i njegova supruga gostovali su u Klunijevoj vili prošle godine, dok je Bekam (prvi put) bio na pozajmici u „Milanu".

Prema tvrdnjama italijanskih medija, Bekam je svojim prijateljima rekao da je oduševljen vilom i da bi bila sjajno mesto za život njegove porodice.

Kluni je vilu sa 30 soba na jezeru Komo kupio 2002. godine za deset miliona funti (11,35 miliona evra), a od tada joj je cena znatno porasla.

Britanski mediji prenose da je najveći konkurent Bekamovima ruski milijarder Rustam Tariko, vlasnik brenda „Standard votka", koji za vilu nudi neverovatnih 30 miliona funti (oko 34 miliona evra).

Ipak, kako prenosi „Korijere dela sera", pregovori sa Bekamom su uznapredovali i glumac bi najviše voleo da vilu proda poznatom fudbaleru.

Kluni je, navodno, odlučio da proda vilu „Oleandru" zbog gomile fotografa i lokalnih stanovnika koji stalno „vise" ispred kapija tog zdanja.

Pre nego što se slavni glumac doselio u Laljo, gradić na obali Koma, cena kvadrata bila je oko hiljadu evra, a sada je „poletela" do deset hiljada. Inače, u blizini su i vile Donatele Versaće i Žozea Murinja.

Džordž Kluni ipak nema nameru da se seli daleko - navodno planira da kupi ostrvce Loreto u jezeru Iseo, koje je takođe na severu Italije, nedaleko od Breše.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво