Parfem po uzoru na Keri Bredšo

Mešavina mirisa šumskih jagoda, gardenije i vanile - to je novi parfem Sare Džesike Parker. Glumica kaže da joj je, pri kreiranju mirisa, inspiracija bila Keri Bredšou, lik iz serije i filma „Seks i grad".

Sara Džesika Parker lansirala je u Njujorku novi parfem pod nazivom "SJP NYC", što je akronim za njeno ime i Njujork (Sarah Jessica Parker - New York).

Inspiracija za parfem bila je Keri Bredšo, lik iz serije i filma „Seks i grad", koji ju je proslavio.

„Želela sam da uhvatim jednu sliku, 'zamrznuti' prikaz Keri Bredšo kako hoda ulicama Njujorka, u idilično doba godine, obučena u haljinu sa cvetnim dezenom, na putu ka nekom ili nečemu, ili okružena svojim prijateljicama", rekla je je glumica, objašnjavajući šta je bila početna zamisao od koje je pošla pri kreiranju mirisa.

Njen parfem je mešavina mirisa šumskih jagoda, gardenije i vanile, a upakovan je u šarenu bočicu inspirisanu kreacijom Oskara de la Rente, u kojoj se pojavljuje na reklamnim materijalima za parfem.

Parfem se prodaja po ceni od 35 ili više dolara.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 29. март 2024.
24° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво