Читај ми!

Glumica En Hejč podlegla povredama zadobijenim u saobraćajnoj nesreći

Porodica glumice En Hejč već je izdala saopštenje da „se ne očekuje da će glumica preživeti“ težak sudar u kojem je njeno vozilo prošlog petka progutao plamen, jer je pretrpela „tešku anoksičnu povredu mozga“ i da će biti na aparatima za održavanje života dok se ne utvrdi može li da postane donor organa.

En Hejč koja je bila hospitalizovana u bolnici Vest Hils severno od Los Anđelesa isključena je sa aparata za održavanje života.

Vest je potvrdila njena prijateljica Nensi Dejvis, koja je na Instagramu napisala: „Nebo ima novog anđela. Moja voljena, ljubazna, zabavna, draga i prelepa prijateljica En Hejč otišla je u raj. Užasno će mi nedostajati i sećaću se svih lepih trenutaka koje smo provele zajedno“.

„En je uvek bila najljubaznija, najpažljivija osoba koja je uvek izvlačila ono najbolje u meni. Bila mi je podrška u svemu što je mogla da uradi da pomogne @racetoerasems i uvek bi rekla da kada je znala da može da doprinese nečim svojim vremenom, talentom i kreativnim genijem da pomogne u pronalaženju leka za multiplu sklerozu. Moje srce je slomljeno“, stoji u objavi Nensi Dejvis.

Policija je u četvrtak rekla za Si-En-En da istražuje da li Hejčova bila pod uticajem opojnih supstanci u vreme incidenta, ali da je „potrebno dodatno testiranje kako bi se isključili bilo kakvi medikamenti koji su joj davani u bolnici“.

Hejč je 5. avgusta udarila automobilom u kuću u četvrti Mar Vista u Los Angelesu. Sudar je izazvao požar za čije gašenje je bilo potrebno preko sat vremena. U kući niko nije bio povređen.  

Prva velika uloga En Hejč bila je devojka Džonija Depa u gangsterskoj drami Doni Brasko (1997). Iste godine dobila je uloge i u političkoj satiri Vag the Dog, filmu katastrofe Vulkan i klasiku Znam šta ste radili prošlog leta.

Takođe, iste godine, Hejč je započela vezu sa zvezdom sitkoma i voditeljkom tok-šoua, Elen Dedženeres. Inače, često je izražavala zahvalnost Harisonu Fordu koji je nastavio sa produkcijom filma Šest dana, sedam noći, uprkos velikom odijumu na koji je naišla u javnosti zbog ove veze.  

Hejč se 2001. udala za snimatelja Kolemana Lafuna, sa kojim je dobila sina. Brak je okončan razvodom 2009. Glumica ima sina i sa kolegom Džejmsom Taperom, sa kojim je igrala u seriji Men in Trees

четвртак, 25. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво