Glumac Rip Torn provalio u banku

Poznati američki glumac Elmor „Rip“ Torn uhapšen je pošto je pijan i naoružan upao u banku u gradiću Salisberiju, u Konektikatu.

Policija iz Salisberija, grada u američkoj državi Konektikat, saopštila je da je 78-godišnji glumac Elmor "Rip" Torn, inače stanovnik ovog mesta, uhapšen u petak uveče kada je u lokalnoj banci "Ličfild" zatečen sa napunjenim pištoljem.

Na osnovu dokaza je zaključeno da je Torn oko 21.40 nasilno upao u zgradu kroz prozor na zadnjoj strani, aktiviravši alarm na koji je policija odgovorila. Ustanovljeno je da u banci ništa ne nedostaje.

Poznati glumac koji je igrao u mnogim TV serijama, između ostalog u "30 Rock" i hit filmu "Ljudi u crnom" i njegovom nastavku, uhapšen je pod optužbama za prvostepenu provalu i posedovanje vatrenog oružja bez dozvole i nošenje u pijanom stanju. Određena mu je kaucija od 100.000 dolara, a izlazak pred sudiju zakazan za 1. februar.

Torn (78), dobitnik Emi nagrade i 1983. nominovan za Oskara za najbolju mušku sporednu ulogu, je i prošle godine hapšen u Konektikatu zbog vožnje u pijanom stanju i određeno mu je lečenje od bolesti zavisnosti, a i dva puta ranije je iz istog razgloga hapšen u Njujorku.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво