Vil Smit kao Obama

Čuveni glumac Vil Smit namerava da napravi veliku promenu u karijeri i da se kandiduje za predsednika SAD, otkriva njegova supruga Džejda Pinket-Smit. Ukoliko ne postane predsednik, Smit ima i alternativu da glumi Obamu u priči o izborima iz 2008. godine.

Popularni holivudski glumac, producent i reper Vil Smit razmišlja o povlačenju sa filma i okretanju politici.

Poput bivših glumaca Ronalda Regana (predsednika SAD od 1981. do 1989. godine) i Arnolda Švarcenegera (guvernera Kalifornije) i Vil Smit razmišlja da se bavi politikom.

Nove političke ambicije glumca javnosti je otkrila njegova žena Džejda Pinket-Smit, prenose američki mediji.

On se, međutim, neće zadovoljiti mestom guvernera već cilja direktno na Belu kuću, koristeći put koji je utro Barak Obama, prvi crnac na čelu Amerike.

„Vil namerava da se okrene politici. Jednom je rekao da sebe vidi kao predsednika i uopšte se nije šalio", izjavila je njegova žena dodajući da ga u tome u potpunosti podržava.

„Vil i ja želimo da ostavimo trag na ovoj planeti, pri čemu mislim na trag koji je važniji od onog kroz filmove", objasnila je Džejda Pinket-Smit.

Kako navode američki mediji, čini se da su njih dvoje na dobrom putu pošto su već načinili jedan korak u tom pravcu osnivanjem udruženja za pomoć mladima koji žive u siromašnim četvrtima.

Sadašnji predsednik SAD Barak Obama je čak jednom prilikom rekao da ako se bude snimao film o njemu, da bi on voleo da ga glumi baš Vil Smit „jer on ima odgovarajuće uši za to".

Njih dvojica su već razgovarali o mogućem snimanju filma o predsedničkim izborima 2008. godine, pa je moguće da će se Smit posvetiti tom projektu, pogotovo ako se izjalove njegove političke aspiracije.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 14. мај 2024.
15° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара