Zvezda, a kasirka

Glumica Mila Kunis, napoznatija po ulozi Džeki u sitkomu „Lude 70-te", otkrila da je na zahtev roditelja radila kao kasirka, čak i u vreme velikog uspeha i gledanosti serije.

Iako je jedna od traženijih glumica u Holivudu, Mila Kunis kaže da ju je majka primoravala da radi kao prodavačica kako sebe ne bi posmatrala  kao zvezdu, čak i u vreme snimanja uspešne serije „Lude 70-te".

„Mama me je naterala da radim u velikom tržnom centru gde su i moji roditelji zaposleni. U vreme snimanja 'Ludih 70-tih' još nisam imala 16 godina i nisam mogla da polažem za vozačku dozvolu, tako da je moja majka dolazila po mene", otkrila je mlada glumica.

„Tokom pauze za ručak mama bi došla po mene, ali kako nije bilo dovoljno vremena ne bi me odvezla kući, već kod nje na posao. Sledećih šest sati ja bih onda radila za kasom na odeljenju za fotografije ili sladoled", objasnila je zvezda serije „Lude 70-te".

Zbog toga je Mila Kunis, uprkos svom sjaju i glamuru koji prati šou biznis, oduvek čvrsto stajala na zemlji.

„Moji roditelji su me fantastično vaspitali. Oni su zaslužni što sam imala normalan život", ocenila je Mila Kunis.

Dvadesetšestogodišnja glumica je takođe otkrila da je poslednjih meseci morala dobro da se pomuči zbog izuzetno napornog režima vežbi, koje je obavljala u sklopu priprema za film „Crni labud", gde ona i Natali Porman glume balerine.

„Iščašila sam rame. Natali se ipak bolje snašla jer ona pleše duže od mene."

Poslednji film u kojem glumi Mila Kunis je postapokalitična priča "The Book of Eli" sa Denzelom Vošingtonom u glavnoj ulozi.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи