Amerikanci vole Klinta Istvuda

Omiljena filmska zvezda, prema godišnjem istraživanju javnog mnjenja u SAD, je glumac i reditelj Klint Istvud. Televizijska ličnost koju Amerikanci najviše vole je Opra Vinfri.

Čuveni glumac i reditelj Klint Istvud proglašen je za omiljenu filmsku zvezdu, a Opra Vinfri za omiljenu televizijsku ličnost u SAD, u godišnjoj anketi kompanije za istraživanje tržišta „Haris interaktiv" (Harris Interactive).

Legenda američkog filma, sedamdesetdevetogodišnji Istvud slavu je stekao igrajući u špageti vesternima tokom šezdesetih godina 20. veka, a sa prve pozicije potisnuo je Denzela Vošingtona, koji je titulu najpopularnije zvezde držao prethodne tri godine.

Istvuda u stopu prati Džoni Dep, dok je Denzel Vašington na trećem mestu na filmskoj listi.

Epitet najomiljenije dame pripao je Sandri Bulok, koja je nedavno osvojila Zlatni globus za ulogu u filmu "The Blind Side".

Četrdesetpetogodišnja glumica, koja je i glavni favorit za Oskara u martu, zauzela je četvrto mesto na listi, ponajviše zahvaljujući glasovima ispitanika sa juga SAD i onih između 33 i 44 godine.

Slede Tom Henks i Džordž Kluni, objavio je „Holivud riporter" (The Hollywood Reporter).

Kao i svake godine od kada se sprovodi anketa, Džon Vejn je jedina pokojna zvezda na listi, kao i jedini glumac koji je na listi svake godine od 1994. Ove godine, junak vesterna je na sedmom mestu.

Na drugom mestu na televizijskoj listi je Glen Bek, a popularni TV voditelj Džej Leno koji je prošle godine bio na prvom, sada je na trećem mestu.

Četvrta je komičarka, voditeljka i glumica Elen Dedženeris, a slede Hju Lori, Džon Stjuart, Čarli Šin i Mark Harmon.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво