Ronan Kiting na putu za Holivud

Centar filmske industrije, američki grad Holivud, uskoro će postati novi dom porodice Ronana Kitinga zbog njegove želje da se posveti glumi. Dok čeka rezultate audicije za film „Hobit” slavni pevač polako pakuje kofere.

Pevač Ronan Kiting član irske pop grupe „Bojzon" (Boyzone) preseliće se sa porodicom u Holivud kako bi se posvetio glumi, preneo je časopis „OK".

Kiting, koji je rekao da je gluma njegov san, učestvovao je na audiciji za ulogu u filmu „Hobit", prednastavku trilogije „Gospodar prstenova".

„Preseliću se u julu, sa suprugom Ivon i decom. Deca će tamo pohađati školu", naveo je pevač koji je trenutno na turneji u Australiji.

„Ostaćemo možda šest meseci ili čak godinu dana. Videćemo kako će to ispasti. Išao sam na nekoliko audicija, među kojima je i ona za ulogu u 'Hobitu'", ispričao je slavni pevač.

Ipak, ukoliko dobije ulogu u ostvarenju „Hobit", umesto u Los Anđeles preseliće se na Novi Zeland gde će se odvijati snimanje.

„Snimanje će početi u julu na Novom Zelandu, tako da bismo, ako dobijem ulogu, neko vreme morali da živimo tamo umesto u Los Anđelesu", objasnio je Kiting.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво