Zvezde na okupu za pomoć Haitiju

Teleton „Nada za Haiti", koji će biti održan 22. januara, okupiće više od 40 slavnih ličnosti. Pesme izvođača koji će učestvovati u teletonu moći da se kupe na sajtu iTunes, a sav prihod namenjen je Haitiju.

Ališa Kiz, Bono i Džastin Timberlejk nastupiće u teletonu „Nada za Haiti" (Hope For Haiti), saopštio je organizator manifestacije za pomoć žrtvama zemljotresa na Haitiju Džordž Kluni.

Američki glumac najavio je da će u teletonu 22. januara učestvovati više od 40 slavnih ličnosti, prenosi Bi-Bi-Si njuz.

Cilj teletona je „da pokaže narodu Haitija da ceo svet obraća pažnju", dodao je Kluni.

Poznati glumac i pevač Vajklef Žan, rodom sa Haitija, biće domaćini dobrotvorne manifestacije koja će biti prikazana na više od deset američkih televizija.

Među učesnicima koncerta biće Sting i Kristina Agilera.

Prihod od teletona „Nada za Haiti" biće upućen Crvenom krstu, dečijoj organizaciji Ujedinjenih nacija UNICEF, organizacijama „Oksfam Amerika", „Partneri u zdravlju" i fondaciji Vajklefa Žana "Yele Haiti".

Kluni je objasnio i da će pesme izvođača koji će učestvovati u teletonu moći da se kupe na sajtu iTunes i da je prihod od njihove prodaje namenjen Haitiju.

Mnoge zvezde već su izdvojila značajne sume za pomoć Haitiju.

Glumica Sandra Bulok, kao i Bred Pit i Anđelina Džoli, donirali su po milion, dok je Madona izdvojila 250 hiljada dolara.

Na sinoćnjoj dodeli „Zlatnih globusa" učesnici su nosili crveno-zlatno-teget mašnice u znak podrške narodu Haitija, a prezenteri nagrada pozivali su gledaoce da pomognu svojim donacijama.

Procenjuje se da je u katastrofalnom zemljotresu poginulo između 50.000 i 200.000 ljudi.

Број коментара 8

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи