Bolivudska legenda pozitivan na koronavirus

Bolivudska zvezda Amitab Bačan pozitivan je na koronavirus. Jedan od najpoznatijih indijskih glumaca testiran je u bolnici, koja je obavestila nadležne, a potom je testirana i njegova porodica. Utvrđeno je i da njegov sin takođe ima koronavirus.

Obojica su, iako sa blagim simptomima, zadržani na posmatranju u bolnici u Mumbaju, piše Bi-Bi-Si

Sedamdesetsedmogodišnji Bačan apelovao je na sve one s kojima je bio u kontaktu da se testiraju.

Ministar zdravlja Indije poželeo je glumcu i njegovom sinu brz oporavak.

Bačan, koji je igrao u više od 200 filmova i serija, takođe je i biznismen. On je 1995. osnovao kompaniju koja se bavi organizacijom događaja i filmskom produkcijom.

I supruga Abišeka Bačana, Amitabovog sina, glumica Ajšvarija Raj, testirala se na prisustvo koronavirusa.

Kako prenosi Gardijan, i Ajšvarija i njena osmogodišnja ćerka su dobile pozitivne rezulatate, ali nema informacija o tome da li su primljene u bolnicu. 

Ajšvarija (46) je poznata po ulogama u bolivudskim ali i holivudskim filmovima, a takođe je zaštitno lice nekoliko multinacionalnih kompanija.

Poslednjih nekoliko meseci njen svekar se uključio u kampanju indijske vlade prenoseći građanima poruke kako da se bore protiv širenja epidemije.

Indija, koja beleži nagli porast zaraženih, registrovala je više od 850.000 zaraženih i na trećem je mestu po broju obolelih u svetu.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво