Biografija zajedničkog života princa Harija i Megan, spremna na više od 300 strana

Ime knjige koja je zapravo biografija vojvode i vojvotkinje od Saseksa je otkriveno. Knjiga za koju se očekuje da će biti bestseler, simbolično je nazvana „Traženje slobode“.

Planirano je da se Traženje slobode objavi onlajn 11. avgusta. 

Opis biografije na Amazonu obećava da knjiga nudi „iskren i razoružavajući portret samouverenog, uticajnog, naprednog princa Harija i Megan Markl".

Prošlog meseca je objavljeno da su vojvoda i vojvotkinja sarađivali sa Omidom Skoubiejem i Ketrin Durand na novoj knjizi koja će možda, kraljevsku porodicu staviti pred neke nove izazove.

U opisu knjige piše i da „malo ko zna istinsku priču o Hariju i Megan".

Izdavačka kuća „Harper Kolins", koja je vlasnik „Dej strit buksa" i koja je izdavač ove biografije objavila je kratak opis saradnje Megan i princa Harija sa dvojicom novinara.

Izdavači navode i da će biti otkriveni nepoznati detalji o zajedničkom životu Harija i Megan kao i da će biti odagnate brojne glasine i zablude koje muče par, sa obe strane okeana.

„Knjiga ima jedinstven pristup i napisana je uz učešće onih koji su najbliži paru. Govori se o potrazi za slobodom uticajnog i perspektivnog para koji se ne boji da prekine sa tradicijom, i koji je odlučan da stvori novi životni put, dalje od reflektora, a posvećen humanitarnom delovanju", dodaje izdavač.

Očekuje se da će biografija na 320 stranica biti globalni bestseler.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи