Princ Hari i Megan bez oznaka „Saseks rojal“

Britanski princ Hari i njegova supruga Megan od proleća više neće moći da koriste oznaku „Saseks rojal“, rekla je portparolka para koji krajem marta službeno počinje novi život nezavisno od britanske kraljevske porodice.

„S obzirom na posebne propise britanske vlade o korišćenju reči 'rojal' (kraljevski), dogovoreno je da se njihova neprofitna organizacija koju će javnosti predstaviti na proleće, neće zvati Fond Saseks rojal“, rekla je portparolka, prenose britanski mediji.

„Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa neće koristiti ovu oznaku ni u jednom domenu nakon proleća 2020", dodala je portparolka.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
15° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се