Biković: Bajagina „Darija“ je idealna za „Hotel Beograd“

Uoči premijere komedije „Hotel Beograd", predstavljena je pesma „Darija", koja je prvi put izvedena na Dan zaljubljenih.

Gostujući u Beogradskoj hronici, glumac Miloš Biković i muzičar Momčilo Bajagić, predstavili su pesmu Darija koja prati film Hotel Beograd.

„Imamo romantičnu komediju, film koji u svojoj osnovi ima ljubavnu priču, između dva glavna junaka, Pavela i Darije. Pesmu smo posvetili Dariji, jer Bajaga ima pesmu koja se tako zove, a to je idealna pesma za naš film. Film je napravljen da može da se gleda potpuno odvojeno, a da pre toga niste gledali Kuhinju ili Hotel Eleon, da biste razumeli film“, istakao je glumac Miloš Biković.

„U ovom filmu su se Miloš i njegovi prijatelji zaista potrudili da film propagira Srbiju i Beograd“, rekao je muzičar Momčilo Bajagić.

Miloš Biković je dodao da je ideja filma da se istaknu lepote Srbije i Beograda, kroz laki sadržaj filma koji ima emotivni naboj. Tu su i kadrovi Novog Sada i Rajačkih pimnica.

„Nismo se Miloš i ja znali od ranije, upoznao nas je prijatelj, a kada sam video film, pomislio sam da treba da dobije orden od Filmskog saveza Srbije“, rekao je Bajaga i dodao da Miloš peva sa dušom i ima osećaj za muziku.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво