Milanovićeva supruga na inauguraciji – stajling u maniru članova kraljevskih porodica

Predsednik Hrvatske Zoran Milanović i njegova supruga Sanja Musić Milanović su na današnjoj ceremoniji inauguracije nosili modele domaćih dizajnera.

Sanja Musić Milanović je za ovu priliku odabrala svetloružičastu haljinu koju potpisuje hrvatski „Varteks“, a kombinovala je sa kaputom u istoj nijansi koji joj je samo bio prebačen preko ramena.

„Pastelni ružičasti ton primeren je odabir, jer deluje nenametljivo i vrlo elegantno. Kombinacija haljine i kaputa istoga tona podseća na stajling članica kraljevske porodice i drugih prvih dama, kao što je Melanija Tramp“, komentar je modne savetnice i urednice Dubravke Prpić Znaor.

Prema njenim rečima, kreacija Milanovićeve supruge je minimalistička, bazičnog kroja i kao takva je zahvalna za ovakve prilike. Takođe dodaje da otkriva naklonost poslovnom odevanju.

„Haljina midi dužine ima detalj u obliku ležerne mašne koja se veže na struku, ali silueta nije naglašena, već lagano pada. Odabir hrvatskih brendova za stajling znak je poštovanja prema našim dizajnerima, što je ujedno jedan od odličnih načina promocije domaćeg dizajna“, navela je Prpić Znaor.

Primetila je i da Milanović i njegova supruga „jako pašu modnim odabirima kao da su par, komplet, podrška jedno drugome“, preneo je hrvatski Večernji list.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи