Preminuo Sten Kirš, glumac iz „Prijatelja“ i „Gorštaka“

Sten Kirš, poznat po ulogama u televizijskoj adaptaciji „Gorštaka“ i sitkomu „Prijatelji“, preminuo je u 52. godini života. Glumac je pronađen mrtav u svojoj kući u Los Anđelesu.

Vest o smrti glumca objavljena je na Fejsbuku, gde se njegova udovica zahvalila svima na izrazima saučešća i ljubavi.

„Tragično smo izgubili našeg voljenog Stena Kirša 11. januara. Želela bih svima da zahvalim na izrazima ljubavi i podrške“, istakla je Kristin Grin.

Kirš je pronađen mrtav u svojoj kući u Los Anđelesu. Policija nije zvanično saopštila uzrok smrti, ali se smatra da je glumac počinio samoubistvo. 

Kirš je igrao Ričija Rajana u televizijskom spinofu naučnofantastičnog hita Gorštak iz 1986. godine.

Devedesetih godina, Kirš je imao zapaženu ulogu u jednom od najpopularnijih sitkoma svih vremena Prijatelji. Igrao je Monikinog dečka, koji je lagao da je stariji jer je još bio u srednjoj školi.

Početkom novog milenijuma otisnuo se u rediteljske vode sa ostvarenjem Straight Eye: The Movie, a 2008. godine je osnovao producentski studio „Sten Kirš studios“.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво