Bred Pit Bredliju Kuperu: Hvala ti, brate

Američki glumac i holivudski miljenik Bred Pit tokom dodele NBR filmskih nagrada zahvalio je kolegi Bredliju Kuperu na podršci koju mu je pružio u borbi protiv alkoholizma.

On je rekao da je Kuper divan otac i odličan prijatelj, pomenuvši da je požurio da stigne na događaj pošto je prethodno uspavao ćerku.

Pit je održao govor i neočekivano se osvrnuo na borbu sa zavisnošću od alkohola.

Prestao sam da pijem zahvaljujući ovom čoveku i od tada sam srećniji, dodao je Bred Pit, koji se odlučio na ovaj korak posle razvoda, o čemu u javnosti nije mnogo govorio.

Nekadašnji ljubavni par, glumci Dženifer Aniston i Bred Pit, nedavno su se ponovo našli u centru pažnje medija, i to na dodeli „Zlatnih globusa“.

Bred Pit dobio je nagradu u kategoriji za najboljeg sporednog glumca u filmu Bilo jednom u Holivudu, sve su oči bile uprte u Dženifer i pomno se proučavao svaki njen pokret u nadi da će se otkriti da li iza njenog pogleda stoji nešto više od običnog ponovnog prijateljstva  glumačkog para.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво