Biber u lošem stanju: „Nisam na drogama, već sam bolestan“

Kanadski pop pevač Džastin Biber otkrio je da mu je dijagnostikovana lajmska bolest, kao i da je prethodnih nekoliko godina za njega bilo veoma teško.

Nije trebalo mnogo vremena da prođe nakon što je Biber snimljena na ulici u prilično lošem stanju da krenu spekulacije da kanadska megazvezda ima problema sa drogom.

Ipak, 25-godišnji pop pevač objavio je na Instagramu da za njegovo loše stanje nisu odgovorne droge, već bolesti.

„Nekoliko teških godina je za mnom“, napisao je Biber otkrivajući da su mu doktori dijagnostikovali lajmsku bolest, ali i da godinama pati od hronične virusne infekcije.

Lajmsku bolest šire krpelji, a ona u početku uzrokuje osip, groznicu, bolove u glavi i malaksalost. Može da dovede do paralize facijalnog nerva, jakih bolova u zglobovima, teških glavobolja i srčanih palpitacija.

Čak i kada se izleči, mesecima kasnije simptomi mogu ponovo da se jave.

„Ljudi misle da sam na metu (meta-amfetaminima), ali je shvataju da mi je nedavno dijagnostikovana lajmska bolest, a da sam u prethodnom periodu imao težak slučaj mononukleoze, koja je uticala na mozak i moje sveukupno zdravstveno stanje“, naveo je pevač.

Biber je dodao da uzima terapiju, a da će sve otkriti u predstojećem dokumentarcu o svom životu, koji će biti emitovan na Jutjubu.

„Videćete protiv čega se borim i pobeđujem. Vratiću se bolji nego ikada pre“, istakao je Biber.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 21. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара