Greta Tunberg, patos borbe protiv klimatskih promena

Švedska tinejdžerka koja ukazuje na opasnosti od klimatskih promena, Greta Tunberg, na Tviteru je objavila fotografiju kako sedi na podu prepunog voza kojim se vraćala kući.

Zbog ove vesti oglasile su se „Nemačke železnice“, koje su objavile da je Greta imala kartu za sedište u prvom razredu, ali da je ona izabrala da sedi na podu.

Posle višemesečnog putovanja po svetu i promocije borbe protiv klimatskih promena, Greta je krenula kući vozom, jer se ne vozi avionom zato što mnogo zagađuje vazduh.

Dobila je zahvalnost radnika na železnici.

„Drago nam je što si bila s nama u vozu. Bilo bi još lepše da si izvestila koliko je sposoban i ljubazan bio naš tim koji se brinuo o tebi i tvom sedištu u prvom razredu.“

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи