Milica Mandić osvojila i Bolivud

Dan po povratku iz Moskve, gde je obezbedila olimpijsku normu za Tokio 2020, Milica Mandić i njen trener Dragan Jović posetili su Pančevo gde se snima indijski akcioni film "Baaghi 3". Na filmskom setu srpska šampionka srela se sa Tigrom Šrofom, trenutno najpopularnijom indijskom filmskom zvezdom, ali i nosiocem crnog pojasa u taekvondu.

Dvoje taekvondista razmenilo je iskustva u oblasti sporta u obe zemlje i o razvoju tog sporta u Indiji za čiju popularizaciju je zaslužan glumac.

„Veoma mi je drago što sam upoznala čuvenog bolivudskog glumca. Ovo je nešto novo i zanimljivo za mene. Volela bih da ga dovedem do kluba da upozna i druge šampione, da mu pokažemo kako treniramo, a on nama neke od akcionih pokreta“, rekla je Milica Mandić.

Tigar Šrof je istakao da je veoma zadovoljan što je upoznao srpsku šampionku, što će imati priliku da trenira zajedno sa našim uspešnim sportistima, i što snima u Srbiji.

Popularni indijski glumac stekao je izuzetnu popularnost o čemu najbolje govori impresivan broj od 18 miliona sledbenika na Instagramu

„Gledao sam Miličine mečeve i zaista sam impresioniran. Razgovarali smo o njenim sportskim planovima za naredni period. Voleo bih da dođem u njen klub i da treniram sa njom i njenim trenerom“, istakao je Šrof. 

Realizaciju filma Baaghi 3 podržali su Vlada Republike Srbije i Kabinet predsednice Vlade, i podržali Ministarstvo odbrane i Vojska Republike Srbije.

Film će se snimati tokom novembra i decembra na lokacijama u Beogradu, Pančevu, Požarevcu i Kovinu. 

Ovim projektom Srbija i Indija učvršćuju međusobne odnose u kulturi, umetnosti i ekonomiji, u skladu sa Sporazumom dve vlade o saradnji u oblastima kulture, umetnosti, sporta, mladih i medija.

Reč je o visokobudžetnom filmu u režiji renomiranog reditelja Ahmeda Kana, u kojem igra Tigar Šrof, trenutno najveća indijska zvezda akcionih filmova. Ovaj film predstavlja treći deo velike franšize bolivudske produkcije "Nadiadwala Entertainment" iz Bombaja.

broj komentara 2 pošalji komentar
(utorak, 10. dec 2019, 15:44) - Tajger [neregistrovani]

Ništa bez Milice!

Indija ima i jako dobrih filmova. Stvari se i tamo menjaju u njihovoj filmskoj industriji. Saudijci drže Boliwood pa se zbog profita većina filmova uglavnom “štanca” za široke narodne mase. Svaki put kada naprave film u nezavisnoj produkciji film postane globalni hit. Ista je stvar bila i sa kineskim filmovima pa vidimo sada. Samo neka se Milica drži Indijaca i snimi neki akcioni u tandemu sa Tigrom i Prijankom i eto njoj lepe karijere! Svaki dalji komentar je suvišan. Namaste

(utorak, 10. dec 2019, 07:15) - Sremac [neregistrovani]

Film

Ja gore filmove nisam gledao od Indijskih