Đorđe Balašević: Bio sam u frkici, sad sam doteran

Legendarni kantautor Đorđe Balašević danas se prvi put obratio javnosti nakon zdravstvenog „incidenta“ od pre neku nedelju i rekao da se nada da će 28. decembra održati odloženi rasprodati koncert u „SBB hali Jezero“ u Kragujevcu.

„Iskreno se nadam da ćemo ga održati. Imamo planirani datum za to 28. decembar, što bi trebalo da bude još lepše, zato što je to pred samu Novu godinu i treba da bude veselo. Nažalost, prvo treba da se konsultujem sa lekarima koji ovaj put od mene mnogo bolje znaju kako je Đole. Nadam se da će to proći dobro i da će biti u redu“, kaže Đorđe Balašević. 

U video-poruci snimljenoj u svom dvorištu u Novom Sadu, odlično rasploženi i poslovično duhoviti Balašević je rekao da se nada da će „za neki dan“ dobiti od doktora zeleno svetlo za koncerte u Kragujevcu i drugim planiranim gradovima.

Proslavljeni kantautor istakao je da mu je žao što je odložen koncert koji je trebalo da bude održan 15. novembra, „posle dugo vremena u gradu koji je uvek bio rokenrol, iz koga je 'Smak', koji je zadržao sva obeležja grada i nije se poseljačio u onom ružnom smislu te reči“. 

„Bio sam u nekoj maloj frkici. Bio sam četiri dana u bolnici. Nisam imao operaciju na otvorenom srcu. Malo sam doteran, stvarno imamo najbolji institut za kardiovaskularne bolesti u Kamenici. Dobio sam četiri stentića. Rekli su da ću moći da trčim. Ne verujem... imam sto godina! Ali se nadam da ću moći da nastavim gde smo stali i da još neko vreme neću dobiti ulicu u Novom Sadu“, našalio se Đole.

broj komentara 5 pošalji komentar
(utorak, 10. dec 2019, 07:10) - anonymous [neregistrovani]

najbolji

Najbolji! Živ i zdrav bio!

(utorak, 10. dec 2019, 05:38) - anonymous [neregistrovani]

Hmm

Ako te pozovu u hrvatsku sigurno neces da odrzis koncert u Kg. Vec poznato

(utorak, 10. dec 2019, 01:34) - anonymous [neregistrovani]

e

kad sam cuo kako je lepo pricao o Srbima i nasem jeziku kad je gostovo u Hrvatskoj...emam komentara a i da ga imam nebi prosao cenzuru....

(utorak, 10. dec 2019, 01:02) - Branislava [neregistrovani]

Dunja

Đole, ulica ne dolazi u obzir. Reči su tvoje "kao staklići u kalioskopu" i bez njih bi jedan značajniji
segment života na ovim prostorima nestao.Nee, još dugo ćemo pevati s tobom, nećeš se tako lako izvući.

(ponedeljak, 09. dec 2019, 20:10) - Славиша [neregistrovani]

Мало је рећи песник

Шта рећи о Ђорђу Балашевићу ?
Пробаћу да будем кратак : срећан је народ и ми са њим који је има таквог песника као свог савременика