Džulija Roberts i Mišel Obama otišle u Maleziju na druženje sa devojčicama

Mišel Obama i Džulija Roberts sastale su se sa učenicama srednjih škola u Vijetnamu, uoči posete Maleziji, gde će boraviti kako bi promovisale pravo devojčica na obrazovanje.

Pre konferencije u Kuala Lumpuru, o pravima devojčica, čiji je početak zakazan za utorak, 10. decembar, Džulija Roberts i bivša prva dama SAD su se u Vijetnamu družile sa devojčicama u okrugu Čan Gijok, u pokrajini Long An. 

Pridružila im se i Džena Buš Hejger, voditeljka emisije Tudej na kanalu En-Bi-Si i ćerka Džordža Buša.

One su sa devojčicama razgovarale o mogućnostima u ženskom obrazovanju u okviru programa fondacije "Girls Opportunitty Alliance".

Na četvorodnevnoj konferenciji, glumica Džulija Roberts i Mišel Obama preneće utiske o boravku i Vijetnamu ali i održati predavanja o putu ka uspešnoj karijeri žena kroz obrazovanje.

Inače, Džulija Roberts je i ranije sarađivala sa Obaminom fondacijom.

U januaru ove godine, pridružili su im se i Meril Strip, Dejvid Bekam, Natali Portman, Džon Ledžend, tako što su snimili video spot koji promoviše obrazovanje devojčica.

Gošće iz Amerike, u četvrtak će učestvovati i u panelu koji će voditi nekadašnja mis Malezije i TV voditeljka Debora Henri.

Henrijeva, osnovala pomaže izbeglicama u Maleziji, vodiće razgovor postavljajući oko 200 pitanja koja su pristigla sa raznih strana sveta.

Događaj je zatvoren za javnost, ali će se prenositi uživo na veb stranici Obamine fondacije.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи