Preminula Šeli Morison, Rosario iz serije „Vil i Grejs“

Američka glumica Šeli Morison, najpoznatija po ulozi služavke Rosario Salazar u seriji „Vil i Grejs“, preminula je nakon kraće bolesti u 84. godini.

Vest o smrti Šeli Morison potvrdila je glumičina publicistkinja Lori Deval.

Erik Mekormak i Debra Mesing, zvezde serije Vil i Grejs, oprostili su se od drage koleginice na društvenim mrežama.

„Šeli je bila divna duša i odlična glumica. Njen rad na liku Rosario, iz sezone u sezonu, koliko je bio prepun nijansi i realan, toliko je bio i smešan. Svima će nedostajati“, poručio je Mekormak na Tviteru.

Njegovu koleginicu, Debru Mesing takođe je pogodila vest. „Šeli... kakav gubitak. Naša draga Rosario je otišla. Šeli je imala karijeru koja je trajala decenijama, ali zauvek će biti naša Rozi“, napisala je Mesingova na Instagramu.

Šeli Morison je prvobitno trebalo da učestvuje samo u jednoj epizodi serije Vil i Grejs. Budući da se služavka Rosario Salazar izuzetno dopala publici, u seriji je ostala od 1999. do 2006. godine.

Njen lik Rosario biće upamćen po duhovitim dijalozima s razmaženom gazdaricom Karen Voker.
Prema rečima autora serije, u nastavku popularne serije iz 2017. godine Morisonova bi igrala Rosario, ali je ona to odbila uz obrazloženje da se penzionisala.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи