Donald Tramp se razvodi... od Njujorka

Nova adresa porodice Tramp biće Palm Bič na Floridi, odnosno Trampov golf klub Maralago. Rođenom Njujorčaninu dosta je Njujorka u kojem ga „tretiraju veoma loše“, objavio je noćas na Tviteru.

„Nameravam da ostanem u Beloj kući još pet godina, ali posle toga će meni i mojoj porodici Palm Bič biti stalna adresa", napisao je Tramp kasno sinoć na Tviteru.

U seriji tvitova objasnio je da obožava Njujork i ljude koji tamo žive, ali da ga uprkos tome što plaća milione dolara kroz poreze, u tom gradu lokalni političari veoma loše tretiraju.

„Malo ko je tretiran gore od mene“, požalio se Tramp dodajući da mu je odluka o preseljenju mrska, ali da je najbolja za sve.

„Uvek ću tu biti za Njujork i sjajne Njujorčane. Grad će uvek imati posebno mesto u mom srcu“, poručio je.

En-Bi-Si njuz izvestio je da odluka i nije toliko neočekivana jer je Tramp za bezmalo tri godine otkako živi u Beloj kući samo dvadeset dana proveo u Tramp kuli u Njujorku, a čak 99 dana u svom golf klubu na Floridi.

Tramp će imati još jedno boravište u Bedminsteru u Nju Džerziju, gde takođe ima golf klub.

Njujork tajms izveštava da su Melanija i Donald Tramp prijavu boravka na Floridi podneli još u septembru.

Preseljenje bi moglo da im donese i manji porez budući da Florida ne oporezuje nasledstvo i neke prihode.

Guverner države Njujork, Endru Kuomo, sin čuvenog gradonačelnika Njujorka i jedan od lidera Demokratske stranke, kratko je poručio na Tviteru: „Rešismo ga se! Nije se baš naplaćao poreza ovde, ionako. Florido, eto vam ga.“

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво